Home Laatste Nieuws AGOVV ruim langs Terschuurse Boys

AGOVV ruim langs Terschuurse Boys

door Redactie
0 reacties

Met nog drie wedstrijden te gaan en met de zekerheid van nacompetitie voor AGOVV is de strijd om het kampioenschap in de derde klasse nu echt losgebarsten.

AGOVV won zaterdagmiddag met 4-1 van Terschuurse Boys, terwijl koploper Otterlo de kampioenaspiratie iets minder zag worden door een 2-0 nederlaag bij Blauw Geel. De nummer drie VVOP wist vrij zakelijk tegen Stroe te winnen, waardoor Otterlo beide clubs ziet naderen.

AGOVV kende zaterdag een bijna foutloze wedstrijd tegen Terschuurse Boys. Hoewel het na vijftien minuten nog wel op achterstand kwam, bewaarden de blauwhemden de kalmte en speelden hun eigen spel. Dat mondde op slag van rust uit in een doelpunt van Raymond Stegeman.

Na de pauze was het eenrichtingsverkeer naar de Terschuurse doelman. De één na de andere mogelijkheid deed zich voor de blauwe equipe voor. ‘Perdon-Airlines’ zette met zijn hoofd AGOVV na een uur spelen dan eindelijk op voorsprong. Steven van Es en Marco Hopman zorgden beiden met fraaie doelpunten dat de einduitslag 4-1 in het voordeel van de Blauwen werd. Het mooiste doelpunt sinds de halve omhaal van Marco Bosz tegen Rood Wit in Putten, kwam van de voet van Marco Hopman. Hopman soleerde eerst langs twee verdedigers, om vervolgens loeihard de bal in de winkelhaak te schieten.

Aanstaande zaterdag gaat de reis naar Veenendaal om het op te nemen tegen de nummer vijf uit het klassement, vv Veenendaal. Die dag is er in Veenendaal ook een wielerklassieker, waardoor het reizen van en naar het sportpark wat bemoeilijkt kan worden. Wij zullen hier deze week nog enige informatie over verstrekken.